Liudijimai

English

Noriu pasidalinti mano mamos pasakojimu apie Dievo darbus jos gyvenime per malda. Dievas tikrai veikia, jei juo pasitiki ir į jį kreipiesi su pagalbos prašymu. Rekomenduoju kiekvienam išbandyti Dievą savo kasdieniuose mažesniuose ar didesniuose rūpesčiuose. Tegu užsimezga kiekvienam asmeninis ryšys su mūsų Dangiškuoju Tėčiu, per Jėzų Kristų. Būkit palaiminti Jėzaus vardu.

Mama pasakojo, kad jai irgi yra tekę patirti, kaip Dievas išklauso maldos. Senais laikais, vieną dieną jie dirbo laukuose kažkokius darbus, ar šieną vežė, ar javus kult reikėjo ir artinosi lietaus debesis. Ji meldėsi, kad Dievas nuvytų debesį į šoną, ar kad jų nepaliestų lietus, nebeatsimenu, ir Dievas išgirdo, tas debesis aplenkė jų lauką ratu. Mūsų Dievas geras ir ištikimas, padeda mūsų sunkumuose. 

Dar yra pasakojusi, kad kai kažkur reikėdavo važiuot į kitą miestą tvarkyt ūkio reikalų ir nežinia ar rasi tuos žmones ar kokius pareigūnus, pas kuriuos važiuodavo, visada melsdavosi, kad Dievas padarytų kelionę sėkmingą, kad spėtų viską susitvarkyt iki kol paskutinis autobusas važiuos, nes mūsų šeima ilgą laiką neturėjom savos mašinos. Ir viskas eidavosi kaip per sviestą, viską rasdavo ir viską spėdavo susiorganizuot.

Mama pasakojo, kad kai laukėsi manęs, ji galvojo, pirmą sūnų pagimdysiu sau, o antra Dievui, tegu jis bus kunigu. Aš netapau kunigu, bet tikėjimas man prilipo. Mano brolis  atšalo nuo Dievo. Taigi, mamos, būkit atsargios, neįsileiskit blogų minčių į savo galvą, kai nešiojat naują gyvybę po širdim. Dangiškasis Tėti, palaimink kiekvieną motiną, kuri įsidės šituos žodžius į širdį ir saugos save nuo blogų minčių kai nešios naują gyvybę savyje, nes mintys irgi padaro savo darbą. Aš meldžiu Jėzaus vardu.

Grįžti į liudijimus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *